Seniorklub Fyn


Formand: Bjarne Sønderskov
Tlf.: 22 73 18 49 - wibs@mail.dk

Tilmelding altid til kasserer Poul Erik Kruse, med mindre andet er anført. 


  

Foreløbig introduktion/information om forårsflyrejse til Mallorca - Alcudia Bugten 

15. maj til 23. maj 2021
Da den planlagte flyrejse, pga. Corona-virus, her til oktober blev aflyst, har SeniorKlub Fyn indhentet et nyt tilbud, fra Primo Tours, på en tur til Mallorca - Alcudia Bugten. Rejsen bliver med ”All Inclusive” inkl. bustransport til og fra Hans Christian Andersen Airport (Odense Lufthavn/Billund) og faste pladser i flyets bagerste del samt transport til og fra lufthavnen på Mallorca og 3 halvdagsudflugter for medlemmer. Man må medbringe 20 kg bagage og 5 kg håndbage pr. person. Afrejse H.C.A. Airport: 15-05, 16.35. Ankomst Palma 19.35. Afrejse Palma: 23-05, 20.35. Ankomst H.C.A. Airport 23.55. Eix Lagotel Hotel: Velfungerende hotel. Alle værelser med balkon. Beliggende i rolige omgivelser, tæt på en uspoleret sø, med mange faciliteter samt gå-afstand til stranden og byens forlystelser. Prisen bliver attraktiv, men oplyses først, når tilbuddet har været til forhandling. Sæt allerede nu et kryds i kalenderen på dette fantastiske arrangement, som I løbende informeres om.

Halvdagsudflugt Cap Formentor, Pollenca

Afgang fra hotellet med bus for at besøge Formentor-halvøen, hvr vi kan nyde en fantastisk udsigt over Middelhavet. Her findes også nogle af Mallorcas smukkeste strande. Vi fortsætter til Pollenca, en malerisk landsby beliggende i den ene ende af Tramuntana-bjergene. Byen er berømt for sin helligdom "El Calvario" og er beliggende på toppen af bjerget, som engang var ejet af templerne. Derefter kører vi tilbage til Playa de Muro, hvor vi vil nyde en typisk mallorcansk frokost (inkluderet i prisen) i en Finca, som er en gammel herregård. Varighed 6 timer.

Halvdagsudflugt til markedet i Sineu + Vinsmagning & tapas

På denne halvdagsudflugt tager vi til den maleriske by Sineu, der ligger på midten af Mallorca øen. Hver onsdag blomstrer byen, da det populære ugentlige markede optager gader og pladser i byen. Markedet i Sineu er et af de mest populære på hele Mallorca. Vi afslutter vores udfligt med et besøg på en spansk vingård, hvor der er smagsprøver på de lokale vine og samtidig serveres der nogle lokale tapas anretninger som snack-frokost (inkluderet i prisen). Varighed 6 timer.

Bowling-vennerne

Hver torsdag kl. 13-15 med opstart 6. august 
Som skrevet rundt kan vi også her i SeniorKlub Fyn Nyt meddele BOWLING-VENNERNE, at vi på glædelig vis, efter Coronapausen, starter igen torsdag den 6. august. Vi glæder os helt fantastisk! Der er samtidig tale om ”Sidste DM-Udtagelses-turnering”.

Vor pris er steget med 3% for baneleje; men vi har besluttet at fastholde prisen på 70 kr. pr. gang (som er 2 timer, inkl. kaffe). Den efterfølgende torsdag, den 13. august, afholder vi DM.

Torsdag den 20. august afholder vi så afslutnings- og gensynsfest, hvor Korup Steak House har garanteret os uændret pris. Har du deltaget 19 gange i afslutningsfesten er arrangementet gratis.

Har du, og din ledsager, lyst til at prøve bowling; så er I mere end velkomne - og første gang er gratis.

Sted: Odense Bowlinghal
Forpl.: Inkl. kaffe
Pris: 70 kr. pr. gang
Tilm.  Preben Keller, tlf. 23 21 82 09 eller mail: prebenkeller@sport.dk