Få de bedste salgsmetoder fra adfærdspsykologi

 

Gå i dybden med 2 specifikke adfærdsprincipper

Du bruger sikkert allerede psykologi, når du sælger?  Og du er sikkert god til det. Men vil du have et par guldkorn mere?

Så reserver en af de 50 pladser på denne workshop, hvor du lærer at bruge to metoder, så du kan lukke flere handler og gå hjem fra kundemødet med nye kundeleads.

Du får svar på:

  • Hvordan du lukker flere ordrer med enkle adfærdsprincipper
  • Hvordan du effektivt spørger kunden om et lead
  • Hvorfor det er vigtigere, hvad kunden husker, end hvad de oplevede
  • Hvordan du bruger det psykologiske fænomen priming
  • Hvorfor kunder træffer ca. 90% af alle beslutninger med følelserne

Indlægsgiver
Thomas Kjær stiftede Salesculture i 2010, og arbejder i dag som kultur- og adfærdsdesigner. Han løser bl.a. opgaver med fokus på kultur-forandringer i salgsorganisationer samt design af verdensklasse-kundeoplevelser. Han har bl.a. løst opgaver for Vestas, Egmont, Spar Nord og Nyhavn Rejser. Og forfatter til bogen ”5 minutter med en utilfreds kunde er bedre end… 3 uger med en managementkonsulent”.

Se også samme event i Kolding 20. maj her.

Tid 9. jun 2022 kl. 14:30 - 16:00
Sted Business Danmark, Rosildevej 288, 2610 Rødovre
Pris 0
Pris ledsager 0
Forplejning Croissant samt kaffe/the
Tilmelding Senest 24. maj 2022
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.