Løft kundemødet til nye højder

Hør, hvordan du styrker dit personlige salg og får glade kunder

Aftenen henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag, hvad enten du sidder i et salgsjob eller har en funktion, hvor du vil have gavn af, at andre køber ind på dine idéer eller produkter.

Du får indblik i, hvorfor de traditionelle salgsmodeller, der fokuserer på at få kunderne til at bide på krogen, fejler, og hvilke nye teknikker du i stedet kan benytte for at styrke din forretning. Du får metoder og værktøjer til at udvikle dine egne og dine sælgeres salgskompetencer, så I dermed får lettere ved at opnå jeres ønskede resultater.

Business Danmarks samarbejdspartner Acuity World er vært ved denne inspirationsaften. Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har deltaget før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

TILMELD DIG "Personligt salg" HOS ACUITY WORLD

Mandag 4. marts kl 18.00-21.30
Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

Foredragsholder: Henrik Wenøe, direktør og cheftræner hos Acuity World

Ønsker du at udvikle dine evner til at lede dig selv og skabe endnu bedre resultater, er Acuity Worlds kurser og uddannelser noget for dig. Business Danmark medlemmer får 15% rabat på kurser, uddannelser og konferencer fra Acuity World.