Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling

På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Business Danmarks samarbejdspartner Acuity World er vært ved denne inspirationsaften. Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har deltaget før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Tilmeld dig hos Acuity World

Mandag 27. august kl 18.00-21.30
Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

Foredragsholder: Henrik Wenøe, direktør og cheftræner hos Acuity World

Ønsker du at udvikle dine evner til at lede dig selv og skabe endnu bedre resultater, er Acuity Worlds kurser og uddannelser noget for dig. Business Danmark medlemmer får 15% rabat på kurser, uddannelser og konferencer fra Acuity World.