Visualisering af data skaber mere salg og bundlinje

1. september kl. 09.30-15.00 Tilmeld dig her 

Find guldet i virksomhedens kundedata ved at få det visualiseret og målrettet til de personer, som skal bruge det i en travl hverdag. Og få ny indsigt som grundlaget til fremtidens strategiske beslutninger: Hvilke kunder skal vi satse på? Har vi optimeret vores priser? Hvordan kan vi bedre servicere vores kunder? Hvordan ser vores kontraktpipeline ud?

Alle virksomheder i Danmark har adgang til meget data fra interne og eksterne kilder, men de udnytter det ikke og den primære årsag er, at data ikke er nemt tilgængeligt. Vores undersøgelse viser, at der er 48% højere indtjening i de virksomheder, der bruger data ift. dem som ikke er kommet i gang. Derfor skal flere bruge kundedata i hverdagen og til deres langsigtede strategi arbejde. På denne konference vil du få inspiration, hjælp og redskaber, så du nemmere kan finde ”guldet” i dine kundedata.

Vi driver forretninger i en digital verden, hvor stort set alle interaktioner og relationer efterlader et dataspor. Derfor har alle virksomheder potentielt adgang til store mængder af data, som de kan udnytte i deres forretning. Udfordringen er ikke data, men evne til at strukturere og bruge dem aktivt ved strategiske beslutninger og i en travl hverdag. brugkundedata.dk er et 3-årigt projekt, der har til formål at støtte danske SMV’er i at udnytte deres data til at skabe viden, indsigt og vækst. Projektet er støttet af Industriens Fond.

Arrangementet er gratis og er åben for alle. Vær dog opmærksom på, at der er en no-show fee på 500 kr.

DI Handel er arrangør og vært 

1. september kl. 09.30-15.00 på CBS. 

tilmeld dig her