Verdens mest prisbelønnede forhandlingsstrategi

Fredag 20. november, har du mulighed for at møde nogle af Danmarks mest populære foredragsholdere, når vores samarbejdspartner TACK og SPEAKERSlounge byder indenfor til gratis foredrag.

Praktisk information

Sted: Crowne Plaza, Ørestads Blvd. 114 - 118, 2300 København
Tidspunkt: kl. 9-11
No-show-fee: 400 kr.
Kontakt: Tack International, info@speakerslounge.dk70101201

TILMELD DIG GRATIS FOREDRAG

Arrangementet udbydes af TACK og SPEAKERSlounge, det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig arrangementet via vores hjemmeside, kan TACK og SPEAKERSlounge se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.

Victor Feddersen

OL-guldvinder og ekspert i vinderteams og vinderkultur.

Emne: Vinderteams har det sjovest

Hvad er det der adskiller vindere fra resten, når alle parametre er ens? Oplev et foredrag, hvor du får konkret og brugbar viden om, hvordan du skaber et vinderteam, der er engageret, motiveret og ikke mindst passioneret. Med sin gode humoristisk sans, bringer Victor dig og din organisation ind i et unikt univers, hvor det at skabe en vinderkultur og et vinderteam er forskellen på at tabe eller vinde guldet.

Morten Saksø

Læge og foredragsholder. 

Emne: Den dag lægen blev syg – Stress skal ikke være et tabu

Morten Saksø arbejder til dagligt som læge. I 2016 blev han langtidssygemeldt pga. langvarig stress. Morten fortæller på en meget personlig og ærlig måde om sin indre rejse de sidste 4 år. En rejse som bl.a. handler om depression, identitetskrise, selvmordstanker, arbejde i mandegruppe, om at være faret vild i tilværelsen og på ny finde en retning i livet. Foredraget handler også om, hvordan vi som individ kan blive bedre til at passe på os selv, sætte grænser og hvordan vi kan gøre stress og psykisk sygdom mindre tabubelagt.

Keld Jensen

Prisbelønnet forfatter og foredragsholder. Ass professor og rådgiver. TEDx speaker.

Emne: SMARTnership forhandling – Verdens mest prisbelønnede forhandlingsstrategi

Keld er dansk og amerikansk statsborger, bosat i USA, men ofte på turne i Europa og Danmark. Han er ass. professor på Aalborg universitet, Thunderbird School of Global Management at ASU I USA og Baltic Management Institute I Litauen. Prisbelønnet forfatter – 24 bøger udgivet i 36 lande og dermed en af Danmarks mest publicerede management forfattere. TEDx speaker og modtager af prisen ”IACCM Innovation Award”, Trust Across the worlds”, “Top Thought Leader on Trust” samt prisen for Danmarks bedste udbud/forhandlingsstrategi fra Foreningen af offentlige Indkøbere. Nomineret som Danmarks bedste foredragsholder.