Tag feedback-kultur seriøst

Torsdag 25. februar, har du mulighed for at møde nogle af Danmarks mest populære foredragsholdere, når vores samarbejdspartner TACK og SPEAKERSlounge byder indenfor til gratis foredrag.

Praktisk information

Sted: Crowne Plaza, Ørestads Blvd. 114 - 118, 2300 København
Tidspunkt: kl. 9-11
No-show-fee: 400 kr.
Kontakt: info@kursuskompagniet.dk53809004

TILMELD DIG GRATIS FOREDRAG

Arrangementet udbydes af TACK og SPEAKERSlounge, det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig arrangementet via vores hjemmeside, kan TACK og SPEAKERSlounge se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.

Carina Heckscher

Inspirator, forfatter, foredragsholder og workshopfacilitator

Emne: Tag FEEDBACK-KULTUR seriøst

En sund FEEDBACK-KULTUR = øget effektivitet + forbedret samarbejde + styrket arbejdsglæde Deltagerne bliver introduceret til FEEDBACK, som er værktøjet til styrkelse af dialogen med fokus på anerkendelse og konstruktiv feedback. Med feedback som en naturlig del af hverdagen, bliver individer og teams løftet.

Frederik Hansen

Foredragsholder, ekspert og meningsdanner

Emne: Innovation og transformation i en disruptiv fremtid

Du får viden og indsigt i fremtidens trends, udfordringer og muligheder. Og hør hans bud på, hvordan I bringer jer fri af farezonen gennem nytænkning, innovation og transformation. Og hvordan I effektivt læser markedet og fremtiden. Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld foredragsholder med direkte og klare holdninger.

Kenneth Dreyer

Mentaltræner, coach og foredragsholder

Emne: Træn din mentale styrke og skab resultater

Inspiration til dig der både er elitesportsudøvere eller dyrker sport på motionsplan. Nu har du chancen for at få mere, at vide om, hvordan du træner din mentale styrke og forbedrer dine præstationer i fodbold, håndbold, svømning eller hvad du nu har som din store passion. Du får viden og værktøjer som giver dig mulighed for at præstere bedre både i og uden for din sport. Vi skal naturligvis også afprøve nogle af disse værktøjer i praksis.

Thomas Gerstrøm

Foredragsholder, tidligere lærer, ungdomsskoleleder og forstander

Emne: Sig nej - det er OK

Engagerende, inspirerende og relevant foredrag om børn og unges evne til at sige fra, mod til at stå fast, tro på sig selv. Om selvselvudvikling, ledelsesudvikling og læring. Foredraget er for dig som arbejder med børn & unge samt forældre med børn fra 3 år til 18 år, og holdes gerne på ungdomsuddannelser (gymnasier, fgu’er, fag- og erhvervsskoler), folkeskoler, ungdomsskoler og -klubber samt -foreninger.