Sur for en sikkerheds skyld?

Et foredrag om at være livsglad uden at være lalleglad

At være sur for en sikkerheds skyld ligger i vores DNA. Den medfødte skepsis over for forandringer og nye ting har til formål at beskytte os fra farer og trusler. Det er en overlevelsesmekanisme, som har tjent os godt gennem tider-ne. Men i vores moderne liv er der ikke tilnærmelsesvist så meget, der er farligt. Men vi er stadig udstyret med den samme hjerne som vores forfædre, og dermed er vores reaktionsmønster i udgangspunktet det samme i dag som dengang for mange tusinder år siden.

Mikael Kamber giver dig indblik i, hvorfor det ikke er nok at være sur for en sikkerheds skyld, men han viser dig også vejen til, hvordan du kan bevæge dig i retning af at være ”livsglad med vilje”. På foredraget får du konkrete metoder og et overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer – både i privatlivet og i arbejdslivet.

Mikael Kamber er uddannet journalist, og du kender ham måske bedst som nyhedsvært på TV2, men i de seneste 10 år har han også specialiseret sig i positiv psykologi og vejene til trivsel.

Praktisk information

Sted: Crowne Plaza, Ørestads Blvd. 114 - 118, 2300 København
Tid: 21. juni kl. 9-11
No-show-fee: 400 kr.
Kontakt: info@kursuskompagniet.dk53809004

TILMELD DIG GRATIS FOREDRAG

Arrangementet udbydes af TACK og SPEAKERSlounge, det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig arrangementet via vores hjemmeside, kan TACK og SPEAKERSlounge se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.