Succes med forandringer er ikke et uheld

Torsdag 29. oktober, har du mulighed for at møde nogle af Danmarks mest populære foredragsholdere, når vores samarbejdspartner TACK og SPEAKERSlounge byder indenfor til gratis foredrag.

Praktisk information

Sted: Crowne Plaza, Ørestads Blvd. 114 - 118, 2300 København
Tidspunkt: kl. 9-11
No-show-fee: 400 kr.
Kontakt: Tack International, info@speakerslounge.dk70101201

TILMELD DIG GRATIS FOREDRAG

Arrangementet udbydes af TACK og SPEAKERSlounge, det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig arrangementet via vores hjemmeside, kan TACK og SPEAKERSlounge se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.

Tina Pakula

Forfatter, forandringsrådgiver og ledercoach.

Emne: Forstå dine medarbejdere – Succes med forandringer er ikke et uheld

Med udgangspunkt i mottoet ”Resultater er ikke en tilfældighed’ rådgiver og coacher hun både private og virksomheder med at implementere forandringer, så de kommer hele vejen i mål. Udgangspunktet er hendes aktuelle bog “Forstå dine medarbejdere – Succes med forandringer er ikke et uheld”, hvor Tina Pakula fortæller om, hvorfor medarbejdere reagerer, som de gør. Hvordan går du som leder fra modspillere til medspillere? Og hvilke greb er de vigtigste for at lykkes som forandringsleder?

Yvonne Urban

Ledelsesrådgiver, innovatør og forfatter.

Emne: Er du fremtidens leder? Er der én eller flere formler på fremtidens ledelse?

Vil du være blandt de dygtigste og mest fremsynede HR-professionelle og ledere til at kunne rådgive organisatorisk og strategisk om fremtidens karrierer? Eller arbejder du som karrierevejleder / rådgiver, jobkonsulent og gerne vil være blandt landets skarpeste og mest fremsynede? Yvonne Urban giver dig en smagsprøve på en helt ny rammesætning i MINDSET, TOOLSET & SKILLSET og giver dig eksempler på, hvordan du bliver skarp til at rådgive i spændingsfeltet nutidens og fremtidens karrierer- og samarbejdsmodeller. Du bliver klædt på med de forandringer, der påvirker arbejdsmarkedets udvikling, karrierer og uddannelser, som vil komme til at sætte dagsordenen i langt højre grad om 2-3 år.

Jahanzeeb & Antonio

Gen Z eksperter.

Emne: Hvad er sandhed og hvad er myte?

På nuværende tidspunkt deler fire forskellige generationer arbejdspladsen - Baby Boomers, Generation X, Millennials og Generation Z (den seneste generation). Hver generation repræsenterer et andet perspektiv og et andet sæt af normer og mål for deres karriere. For stiftere, ledere og ledelsesmæssigt lederskab kan det være vanskeligt at opretholde en balance mellem behovene og motivationen for de forskellige generationer, der arbejder i din virksomhed, samt at fungere som virksomhedens klienter og forbrugere. Derfor er de grundlæggende spørgsmål, som ledelsen bør stille sig selv: hvordan og hvor passer denne nye generation (Gen Z) inden for min organisation, og hvordan kan jeg effektivt tiltrække og fastholde dem som forbrugere? Mød 2 inspirerende unge Generations eksperter Antonio & Jahanzeeb, som giver dig nøglen til deres generation.