Sådan styrker du din rolle som uformel leder

Torsdag 24. september, har du mulighed for at møde nogle af Danmarks mest populære foredragsholdere, når vores samarbejdspartner TACK og SPEAKERSlounge byder indenfor til gratis foredrag.

Praktisk information

Sted: Crowne Plaza, Ørestads Blvd. 114 - 118, 2300 København
Tidspunkt: kl. 9-11
No-show-fee: 400 kr.
Kontakt: Tack International, info@speakerslounge.dk, 70101201

TILMELD DIG GRATIS FOREDRAG

Arrangementet udbydes af TACK og SPEAKERSlounge, det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig arrangementet via vores hjemmeside, kan TACK og SPEAKERSlounge se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.

Pernille Taarup

Forfatter og ledelsesrådgiver.

Emne: Løber du lige med den her? – Sådan styrker du din rolle som uformel leder.

Sådan begynder det ofte, når en medarbejder bliver tilbudt at blive koordinator eller en anden uformel lederrolle. Men, hvad er det du løber med og hvorhen? Når du ikke ved, hvad andre forventer af af dig, kan det ende med frustration i stedet for udvikling. I takt med at organisationer skærer i ledelseslagene, oplever mange medarbejdere at blive involveret i ledelsesopgaver. De fleste er glade for at få muligheden for at prøve kræfter med ledelse. Problemet er bare, at der ofte hverken følger mandat, ansvar eller beslutningskompetencer med, og derfor ender mange teamledere, koordinatorer og projektledere med at befinde sig i en gråzone mellem at være medarbejder og leder, som giver udfordringer i hverdagen.

Foredraget tager blandt andet fat på hvordan forventningsafstemning er et nøgleord for at opnå succes i rollen, som uformel leder.

Mette Mortensen

Foredragsholder, HR konsulent og deltager på TV-programmet Alene i vildmarken. 

Emne: ”Alene i vildmarken” – Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det.

Mette Mortensen har imponeret mange med sin mos-isolerede selvbyggede bjælkehytte i Tv-programmet "Alene i vildmarken III” hvor DR1 følger otte seje menneskers kamp om at kunne klare sig længst mulig tid, alene i den norske vildmark. Og især 43-årige Mette Mortensen fra Kulhuse på Sjælland imponerede seerne. Hør hvilke 10 ting Mette har taget med sig fra vildmarken, og få en indsigt i hvordan hun, i en oplevelse som denne, kan hente inspiration til øget arbejdsglæde i hverdagens fortravlede almindeligheder.

”Man kan godt være flere ting på samme tid, uden at gå på kompromis med sig selv. For mig handler det grundlæggende om at udfordre sig selv og den kultur vi lever i” - Mette

Henrik Bisbo

Leder, team builder og astrolog.

Emne: Teamdynamik – Teambuilding i astrologiens tegn.

Hvordan fungerer en gruppe medarbejdere i forhold til hinanden – i forhold til firmaet – i forhold til chefen? Hvor ligger teamets styrker og eventuelle mangler? Hvordan sammensætter man bedst et team til en specifik opgave? Vi benytter et helt nyt, astrologisk værktøj, der har vist sig uhyre præcist og effektivt. Vi tager fat i Teambuilding i astrologiens tegn, hvor du får indblik og værktøjer. Der vil være stof til mange overvejelser og diskussioner i tiden efter.