Den Menneskelige Faktor

Med udgangspunkt i sin egen historie beretter Hardeep Dhanjal om vigtigheden af at turde følge sine drømme. Hvordan opsætter du mål for at nå dem? Og hvordan arbejder du bedst for at opfylde dem?

Hardeep Dhanjal hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale ved at forstå og anerkende hvor specielt og unikt dit liv er – og hvad du kan udrette i dit liv, hvis du tør gå efter dine drømme.
Hardeep vil i foredraget komme ind på, hvordan vi ofte lader os hæmme af opfattede begrænsninger – og hvordan vi kan vride os fri og tage ansvaret tilbage og bestemme over vores eget liv.

Med sin smittende passion og livsglæde deler Hardeep Dhanjal ud af livsvisdom og øget engagement gennem såvel fortællinger, rap og publikumsinddragelse.

Praktisk information

Sted: Crowne Plaza, Ørestads Blvd. 114 - 118, 2300 København
Tid: Tirsdag 28. september kl. 9-11
Pris: Gratis 
No-show-fee: 400 kr.
Kontakt: info@speakerslounge.dk22806056

TILMELD DIG GRATIS FOREDRAG

Arrangementet udbydes af TACK og SPEAKERSlounge, det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig arrangementet via vores hjemmeside, kan TACK og SPEAKERSlounge se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.