Oplev eksklusivt Verdens bedste Cykelhold

 

En aften med Voigt, Cancellara, Brødrene Schleck, Riis og Ritter

I dette eksklusive foredrag vil humørbomben og vejkaptajnen, tyske Jens Voigt, tempomaskinen og klassikerkongen fra Schweiz, Fabian Cancellara, og de luxembourgske brødre, klatrerne Andy og Frank Schleck sammen med den tidligere holdejer, Bjarne Riis, sætte lup på nogle af de mest succesfulde år i holdets historie.

Et stjernehold genforenes

I slutningen af 00’erne dominerede Bjarne Riis’ stjernehold den internationale cykelscene. Og det i en grad, så selvom de største ryttere på holdet havde udenlandske pas, kiggede mange danske cykelfans på dem som landsmænd.

Nu – lidt mere end 10 år senere - har Bjarne Riis for første gang genforenet sin gamle kerne af stjerner for at fejre den kommende Tour de France-start, Gran Depart, i Danmark.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med - I sparer alle over 55% på billetterne, når de er købt gennem Business Danmark. Men vent ikke længe, for der er begrænset med antal pladser på arrangementet. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tobias Baimail21 29 47 74
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 12. maj 2022 kl. 19:00 - 22:00
Sted Ceres Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C
Pris 150,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning ingen
Tilmelding Senest 5. maj 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.