Unik havnerundfart i Aarhus

Kom med på en privat, guidet bustur på terminalerne i Østhavnen og se områder, der normalt kun er tilgængelige for havnens ansatte. Få historier fra havnen og se hvordan der arbejdes, bygges og planlægges i området. Efter planen bør containerskibet MAERSK Mumbai på 399 meter lægge til kaj, så vi håber at komme helt tæt på når der skal losses. Vi afslutter turen med en lækker tapas platte i havnecenteret. Skynd dig og book inden bussen er fyldt op!

Du velkommen til at tage en ledsager med.

MAERSK Mumbai satte verdensrekord i 2018, for højest læssede containerskib.

Tid 1. jun 2022 kl. 16:30 - 18:30
Sted Aarhus Havnecenter, Vandvejen 7, 8000 Aarhus C
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Tapas platte + 1 vand
Tilmelding Senest 25. maj 2022
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.