Om at udfordre det ordinære - med Brian Sørensen fra Cult

Brian Sørensen grundlagde CULT i forældrenes garage nord for Århus i 1998. Brandet udviklede sig kraftigt igennem årene, fik distributører i en lang række lande rundt om i verden og efter både op- og nedture blev CULT solgt i 2018 til Royal Unibrew for 350 mio. kr.

Da Brian Sørensen drev Crazy Daisy M/F Broen i Aarhus Havn, havde han bemærket, at gæsterne blev trætte og gik hjem kl. 04. En sjettedel af omsætningen gik dermed tabt den sidste time, og derfor satte han sig for at udvikle en drinksmikser med koffein, som kunne få folk til at blive lidt længere på diskoteket. CULT Energy Activator var en realitet.

Hør historien om opbygningen af CULT og om såvel fiaskoer som sejre men mest af alt om at udfordre det ordinære og gøre ting anderledes.

Brian Sørensen er en vaskeægte iværksætter og er ligeledes ophavsmanden til et spændende iværksættereventyr, som kunne være endt alt andet end godt. Det gjorde det heldigvis ikke. Primært fordi han evner at udfordre det ordinære – fx at dykke ned i love og paragraffer, som ingen mening giver og så finde en vej rundt om. Det drejer sig om at turde tænke ud af boksen og eksekvere.

Foredraget handler om et koncept, der var så genialt, at det adskillige gange blev udfordret af virksomheder, som ikke før var set som værende direkte konkurrenter. Hvad gør man så? Man bliver da bare en succes alligevel! Spørgsmålet er hvordan?

Det ved Brian Sørensen, som blandt andet fandt på de populære CULT-piger, der i dag stadig en stor del af brandingen i virksomheden. Det, som skulle være en brandslukning, endte med at give en enorm bonus.

Foredraget vil give dig noget at tænke over og masser af smil undervejs, for Brian er nærværende, udfordrende og har en god portion humor i forhold til sig selv og til sit publikum.

"Den største glæde i livet er, at gøre det, som andre har fortalt dig, ikke kunne lade sig gøre."

Du er velkommen til at tage 2 ledsagere med.

Arrangementet er udskudt - deltagere får direkte besked

Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger ved arrangementer i bestræbelserne på at bremse/forsinke spredningen af corona-virus. Læs mere her