Morten Münster - Adfærdsdesign

Kan du følge med forandringerne?

Unik aften med Skandinaviens førende ekspert inden for adfærdsdesign - forfatteren bag “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”.

Forandringerne vælter ned over os, og det går hurtigere og hurtigere. Så hvad er den mest effektive opskrift på at kunne følge med? Hvordan forandrer vi os hurtigere uden at gå på kompromis med arbejdsmiljøet? Og hvilke helt konkrete tips og tricks til at skabe effektive forandringer har vi overset?
Det vil Morten Münster løfte sløret for på denne helt særlige aften.

Du er velkommen til at tage to ledsagere med.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tobias Bai, mail2129 4774
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 20. sep 2021 kl. 19:00 - 21:00
Sted Musikhuset Aarhus, Thomas jensens allé 2, 8000 Aarhus C
Pris 100,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 10. maj 2021
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.