Juletræsfest på Årslev Kro

 

Tag familien med til julebuffet og lotteri

Traditionen tro er der hyggelig juletræsfest på Årslev Kro i Brabrand. Hvis man ikke allerede er i julestemning, så er der store chancer for, at man kommer det, når vi skal hygge os med levende musik, lækker julebuffet til både voksne og børn og amerikansk lotteri (så medbring kontanter hvis I vil prøve lykken).

Børnene skal være i ekstra god julestemning, for så har julemanden lyst til at komme forbi og hygge med børnene og give godteposer.

Vi håber at se rigtig mange glade børn, forældre og bedsteforældre.

Arrangementet er for medlemmer med op til 9 ledsagere.

HUSK at angive hvor mange børn der er med, så vi kan købe godteposer nok til alle børn. Skriv barn efter navnet, når I tilmelder familien. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Peter Mygind, mail3020 2985
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 4. dec 2022 kl. 12:00 - 15:00
Sted Hotel Årslev Kro, Silkeborgvej 900, 8220 brabrand
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Stor og lækker julebuffet
Tilmelding Senest 21. november 2022
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.