Havnerundfart med musik og hygge

Kom med på havnerundfart med livemusik og hygge

Vi føler os tætte på New Orleans når svinghjulet drejer i takt til jazzens livgivende toner. Bølgeskvulp, svingende jazz, og bobler ombord vil med garanti gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse for alle ombord.

Vi gentager succesen fra tidligere år, med havnerundfart i Aarhus havn. Denne gang har vi livemusik med ombord, så der er lagt op til en hyggelig aften på vandet.

Kom og hyg med os på vandet. Der er inkluderet 1 øl, vin eller vand ombord.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med.

Foretrækker du at deltage lørdag 14. august, så klik her.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Tobias Bai, mail2129 4774
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 13. aug 2021 kl. 18:00 - 19:30
Sted Aarhus Havn, Foran springvandet, Endless Connection, 8000 Aarhus C
Pris 50,00
Pris ledsager 75,00
Forplejning 1 øl, vin eller vand ombord
Tilmelding Senest 1. august 2021
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.