Havnerundfart med jazz i Aarhus havn

 

Jazz Boat i Aarhus med Business Danmark

Vi gentager succesen og vil på sejlturen føle os tætte på new Orleans, når svinghjulet drejer i takt til jazzens toner. Bølgeskvulp, svingende jazz og et godt glas vil med garanti gøre sejlturen til en dejlig oplevelse for alle ombord.

Under sejladsen vil der blive spillet live jazzmusik med guidede fortællinger imellem numrene. Koncerten ombord på skibet bliver både maritim og intim. Under sejladsen vil der også blive serveret 1 øl eller et glas vin, så der er rig mulighed for en stemningsfyldt aftentur. Så kom med og oplev Aarhus fra en helt ny vinkel, når vi tager ud på vandet og kigger ind. 

Kom venligst i god tid, da vi har 2 ture lige efter hinanden.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. 

Se samme arrangement kl. 20:00-21.30 her.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Peter Mygind, mail3020 2985
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 6. aug 2022 kl. 18:00 - 19:30
Sted Havnepladsen foran springvandet, (Endless Connection - ca. 200m nord for DOKK1), 8000 Aarhus
Pris 125,00
Pris ledsager 125,00
Forplejning 1 øl, vin eller vand ombord
Tilmelding Senest 27. juli 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.