Filmbyen Aarhus: Grænsebrydende teater

 

Anderledes og grænsekrydsende teater

Bliv inspireret, provokeret og underholdt som publikum til forestillingen Dark Noon af det omrejsende teaterkompagni Fix & Foxy. Forestillingen er et af højdepunkterne under Aarhus Festuge.

I Dark Noon tager den prisvindende instruktør favntag med emner som kultur, race/racisme og identitet. En gruppe sydafrikanske skuespillere opfører den vestlige civilisations vilde og lovløse historie. Publikum ved aldrig hvad der venter!

Det anbefales at komme til fods eller på cykel. Der kan ikke forventes parkering på stedet grundet ombygning. Nærmeste parkering er Salling, DOKK1, Bruuns Galleri eller Navitas.

Der kan ikke købes eller medbringes drikkevarer til showet.

Du er velkommen til at tage en ledsager med. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Peter Mygind, mail3020 2985
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 1. sep 2022 kl. 20:00 - 22:00
Sted Filmby Aarhus, Filmbyen 23, 8000 Aarhus
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 14. juli 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.