Årsmøde og foredrag: Forandringsledelse med adfærdsdesign

Oplev nyeste skud på Aarhus Ø, lige i vandkanten ud mod Mols, til årsmødet i Business Danmark -  Østjyllands afdeling. På årsmødet vil du få at høre hvad der sker i afdelingen og så skal bestyrelsen for afdelingen vælges for de næste 2 år. Vi får også besøg af Thomas Kjær fra Salesculture, som byder på et fantastisk indlæg om adfærdsdesign.

Dagsorden ved årsmødet

 1. Valg af dirigent
 2. Formandens beretning
 3. Indkomne forslag
 4. Aktiviteter for det kommende år
 5. Andre sager
 6. Valg af bestyrelse og suppleanter

Har du et forslag, som skal til afstemning, skal du sende det til formand Bo Uldahl Kaa senest 21 dage før årsmødet.

Forandringsledelse med adfærdsdesign

Du bliver introduceret til 5 adfærdsprincipper, som vil hjælpe dig til at skabe mønsterbrud, så dine medarbejderes adfærd understøtter organisationens målsætninger.

Du lærer hvorfor utallige strategier og handlingsplaner ikke bliver implementeret, og hvad der skal til for at ændre billedet. Du får redskaber til design af en konkret forandring i din egen organisation.

Du får: 

 • En spritny værktøjskasse med de skarpeste, innovative adfærdsprincipper til at ændre dine medarbejderes adfærd
 • En designproces baseret på indsigter og metoder fra adfærdsdesign
 • Forståelse for, hvordan du kan bruge adfærdsdesign i din kommunikation, hvad enten det er i en-til-en situation eller til et større publikum.
 • Inspiration til at designe budskaber, som ikke kun giver inspiration til målgruppen, men som får dem til at ændre adfærd
 • Feedback model til at skabe forandringer – fix & growth mindset

Thomas Kjær stiftede Salesculture i 2010, og arbejder i dag som kultur- og adfærdsdesigner. Han løser bl.a. opgaver med fokus på kultur-forandringer i salgsorganisationer samt design af verdensklasse-kundeoplevelser. Han har bl.a. løst opgaver for Vestas, Egmont, Spar Nord og Nyhavn Rejser. Og forfatter til bogen ”5 minutter med en utilfreds kunde er bedre end… 3 uger med en managementkonsulent”.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tobias Bai, mail2129 4774
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 18. nov 2021 kl. 18:00 - 22:00
Sted Restaurant Havnær - Aarhus Ø, Dagmar Peteresens gade 119, 8000 Aarhus C
Pris 0
Forplejning Forret, hovedret, vin/øl/vand og kaffe + sødt til mødet.
Tilmelding Senest 18. november 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.