Østjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Tobias Bai, tlf. 2129 4774 eller send en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling. Har du en god idé til et arrangement, hører vi gerne om den!
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


MORTEN Münster - adfærdsdesign

Oplev en unik aften 18. maj med Skandinaviens førende ekspert inden for adfærdsdesign - forfatteren bag “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”.

business danmark golfmatch

Deltag i den landsdækkende golfturnering og kvalificer dig til finalen. Du kan vælge mellem 29. maj på Sindal Golfklub eller 12. juni på Royal Oak Golfklub, hvor vi skal finde deltagere til finalen på Sct. Knuds Golfklub i august.

DRABSCHEFERNE KURT KRAGH & OVE DAHL

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. Tag med 28. september og hør Kragh og Dahl dele detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. 

 

Morten Albæk - et liv. en tid. et menneske

Tag med 26. oktober til en Inspirerende og tankevækkende foredragsaften med Morten Albæk. Lederen og filosoffen Morten Albæk stiller på aftenen spørgsmålet, hvordan det kan lade sig gøre, at vi som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag samtidigt kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende – målt på antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression.

MIT LIV SOM ELKJÆR - FOREDRAG MED PREBEN ELKJÆR

Tag med 13. december til foredrag med Preben Elkjær. Aftenen vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.