Østjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Tobias Bai, tlf. 2129 4774 eller send en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling. Har du en god idé til et arrangement, hører vi gerne om den!
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


Morten Albæk - et liv. en tid. et menneske

Tag med 26. oktober til en Inspirerende og tankevækkende foredragsaften med Morten Albæk. Lederen og filosoffen Morten Albæk stiller på aftenen spørgsmålet, hvordan det kan lade sig gøre, at vi som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag samtidigt kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende – målt på antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression.

årsmøde og foredrag: Forandringsledelse med adfærdsdesign

Oplev 18. november nyeste skud på Aarhus Ø, lige i vandkanten ud mod Mols, til årsmødet i Business Danmark -  Østjyllands afdeling. På årsmødet vil du få at høre hvad der sker i afdelingen og så skal bestyrelsen for afdelingen vælges for de næste 2 år. Vi får også besøg af Thomas Kjær fra Salesculture, som byder på et fantastisk indlæg om adfærdsdesign.

MIT LIV SOM ELKJÆR - FOREDRAG MED PREBEN ELKJÆR

Tag med 13. december til foredrag med Preben Elkjær. Aftenen vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.