Østjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Tobias Bai, tlf. 2129 4774 eller send en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling. Har du en god idé til et arrangement, hører vi gerne om den!
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Om at udfordre det ordinære - med Brian Sørensen - udskudt

Tag med og hør Brian Sørensens spændende iværksættereventyr, som kunne være endt alt andet end godt. Det gjorde det heldigvis ikke. Primært fordi han evner at udfordre det ordinære – fx at dykke ned i love og paragraffer, som ingen mening giver og så finde en vej rundt om. Det drejer sig om at turde tænke ud af boksen og eksekvere.

EN "FÆNGSLENDE" AFTEN BAG TREMMEr

Tag med 5. oktober på den rutsjebanetur FÆNGSLET i Horsens har været på de sidste år og fortæller om hele udviklingen fra en ikke så prangende fortid som statsfængsel til nutiden som oplevelsesvirksomhed.

Unik havnerundfart med MS Tunøs

Oplev Aarhus fra vandsiden med privat tur på chartret færge. Vi sejler ud 31. juli i Aarhus inderhavn, til Aarhus Ø og måske et smut forbi badestranden, Den Permanente og Risskov, hvis der bliver tid til det.

DRABSCHEFERNE KURT KRAGH & OVE DAHL

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. Tag med 3. september og hør Kragh og Dahl dele detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. 

MIT LIV SOM ELKJÆR - FOREDRAG MED PREBEN ELKJÆR

Tag med til foredrag med Preben Elkjær 16. december. Aftenen vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.