En aften med Phillip Faber

En aften med Phillip Faber - den Danske sang

Mød Phillip Faber, som du ikke har set ham før – til en unik aften i sangens tegn med masser af personlige fortællinger.

Phillip Faber vil denne aften øse ud af sin viden og dele sin glæde ved den danske sangskat med dig. Det bliver en eksklusiv aften, hvor ikke alt er planlagt på forhånd, og hvor fællessang og samtale vil skabe en helt speciel stemning. Både sangene, det at synge og ikke mindst følelserne forbundet med sang er omdrejningspunktet, når Phillip Faber sætter sig ved flyglet og i samtale med livsstilseksperten Anne Glad indtager scenen.

Den danske sang og følelser

Den danske sangskat er enestående, og ingen andre lande har så broget og rig en arv, der bruges og fornyes hver eneste dag. Phillip Faber vil dele sin kærlighed til den danske sang og give dig et indblik i sin egen historie og liv. Det handler om betydningen af sangen, hvad der gør en en sang god og ikke mindst alt det, som sang gør ved os.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. I sparer alle over 30% på billetten, når du køber billetten gennem Business Danmark. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Niels Andersen, mail,  4053 9427
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

 
Tid 16. nov 2021 kl. 18:15 - 21:30
Sted Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde
Pris 225,00
Pris ledsager 225,00
Forplejning Der bliver serveret en sandwich & en sodavand eller en øl, inden dagens arrangem ent - der kan tilkøbes øl & sodavand i pausen
Tilmelding Senest 27. oktober 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.