Hyggelig og aktiv padel aften

 

Spil padel og vær med til en social, hyggelig og aktiv aften med Business Danmark

Vi har sammen med We are padel linet op til en forrygende aften for alle os, der elsker en aktiv, social og med garanti energifyldt aften med masser af padel.

Der bliver spillet 2 mod 2 Padel tennis med skiftende partnere på de 5 baner. Der er mulighed for at tilmelde sig med partner, der er Business Danmark medlem og ikke medlem. Der er også mulighed for at tilmelde sig som enkelt person. Med andre ord: Der er ingen undskyldning for ikke at trække i træningstøjet. 

Det er ikke nogen turnering men en mulighed for at prøve padel i 2 timer og lære reglerne at kende inden vi spiller nogle kampe mod hinanden. Det vil sige at arrangementet er både for folk der har prøvet det før samt for begyndere. Vi blander os, så alle får en sjov og aktiv dag.

Hvis man ikke allerede har sit eget bat så er der mulighed for at låne et gratis.

Der vil blive serveret øl/vand og snacks, og så er prisen blot 150 kr. pr. person. 

Du er velkommen til at tage en ledsager med - vi glæder os utrolig meget til at se jer. Der er mulighed for omklædning og at tage et bad efter arrangementet.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Kenneth Bødker - mail, 2169 0818
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 15. jun 2023 kl. 17:00 - 19:00
Sted We are padel, Kildeager 7, 4621 Gadstrup
Pris 150,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning En øl eller vand + snacks
Tilmelding Senest 12. juni 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.