Oplev Danmarks mest legendariske racerkørere - Kevin og Jan Magnussen

Mød Danmarks to bedste racerkørere

Selv om corona stadig raser, så håber vi på bedre tider. Business Danmark, har fået sikret gode pladser allerede nu til efterårets helt store event og foredrag med to af de bedste racerkørere Danmark nogensinde har haft.

Hvis der er en familie, der funkler på den danske motorsportshimmel, er det familien Magnussen fra Roskilde. Far Jan er Europas mest vindende racerkører nogensinde, og sønnen Kevin har netop sat punktum for seks år i Formel 1 og skal nu køre i den prestigefyldte amerikanske IMSA-serie, som hans far tidligere har vundet.

Gå ikke glip af den unikke mulighed for at se dem, høre dem, opleve dem sammen i deres hjemby Roskilde.

Du er velkommen til at tage en ledsager med. Men vent ikke længe, for der er begrænset med antal pladser på arrangementet. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Lene Johannesen, mail,  2460 5682
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 4. nov 2021 kl. 18:15 - 21:00
Sted Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde
Pris 295,00
Pris ledsager 295,00
Forplejning 1 Sandwich og 1 øl/vand
Tilmelding Senest 27. oktober 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.