Mød Brinkmann og Kvamm i det Kongelige Teater

 

En aften i forrygende selskab

Kom med Business Danmark i Det Kongelige Teater, hvor du kan glæde dig til at Simon Kvamm og Svend Brinkmann, når de drager på tour for første gang sammen. De har nemlig et ønske om at finde svar på, hvad vil det sige, at være menneske i dag. For måske kan foreningen af psykologien, musikken, filosofien og komikken endelig give os de svar vi søger - men ikke nødvendigvis havde forventet. Det bliver også en undersøgelse af underholdning over for forskning, og af om Simon og Svend ser ens på livet.

Spørgsmålene?

Hvad vil det sige at være menneske i dag? Hvordan balancerer vi mellem muligheder og forpligtelser, fødder og rødder, tradition og fornyelse, tro og viden, det lokale og det globale, det barnlige og det voksne, håbet og realismen, centrum og periferi?

Professoren og kunstneren

Simon Kvamm har længe undersøgt disse spørgsmål gennem komikken og musikken, og Svend Brinkmann gennem psykologien og filosofien. Senest har Simon og Svend samarbejdet om tv-serien GURU på DR2 med Simon i hovedrollen som lifecoachen Andreas Mertz.

Nu mødes Simon og Svend i en samtale om det moderne menneskes liv og genvordigheder, modereret af radiovært og historiker Christoffer Emil Bruun.

Du er velkommen til at tage op til en ledsager med til det ellers udsolgte foredrag. 

Spørgsmål om arrangementet - Niels Andersen & Morten Lykkemail40539427
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 7. feb 2022 kl. 18:30 - 21:00
Sted Det Kongelige Teater - Gamle Scene, Kongens Nytorv 9, 1050 København K
Pris 249,00
Pris ledsager 249,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 20. januar 2022
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.