Julehygge på Mosegaarden

Mosegaarden i Tulstrup tæt på Hillerød, vil igen danne rammen for en hyggelig familietur for Business Danmarks medlemmer, da vi endnu engang giver tilskud til ét juletræ pr. medlem.

Men i år bliver det lidt anderledes. Vi skal huske at holde afstand og passe særligt på hinanden pga. COVID-19. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Du og din familie er velkommen til at hygge jer sammen på Mosegaarden i de dejlige udendørs omgivelser - og ikke i teltet som vi plejer. Vi anbefaler at hver familie højst har 6 ledsager med. 

Når du ankommer, bliver der udleveret en billet til dit juletræ og en lækker goodiebag. Vi opfordrer til, at det blot er dig som medlem, der afhenter billet til juletræ og goodiebag i teltet, så ikke alle stiller sig i kø og holder afstand.

Og herefter kan I gå ud i plantagen og fælde jeres eget juletræ, eller finde et allerede fældet juletræ.

Husk at holde god afstand, fokus på hygiejne, evt. mundbind og kom ikke hvis du føler dig syg.

Arrangementet afholdes i fire hold, hvor du kan vælge at deltage i et af følgende tidsrum: 

kl. 10:00-11:00
kl. 11:00-12:00
kl. 12:30-13:30
kl. 13:30-14:30

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Lene Walther Johannesen, mail2460 5682
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.

 

Tid 29. nov 2020 kl. 11:00 - 12:00
Sted Mosegaarden, Præstevej 3, Tulstrup, 3400 Hillerød
Pris 175,00
Pris ledsager 0
Forplejning Goodiebag pr. familie.
Tilmelding Senest 18. november 2020