Kom med til julearrangement på Mosegården

Tag familien med og vælg jeres juletræ

Mosegården i Tulstrup tæt på Hillerød, vil igen i år danne rammen for en hyggelig familietur for Business Danmarks medlemmer, hvor vi endnu engang giver tilskud til ét juletræ pr. medlem.

Du og din familie er velkommen til at hygge jer sammen på Mosegaarden i de dejlige udendørs omgivelser, hvor I kan gå ud i plantagen og fælde jeres eget juletræ, eller finde et allerede fældet juletræ. I år vil der være julehygge i teltet med klippe, klister, samt lidt varmt at drikke og æbleskiver.

Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag, med startsskuddet til den søde juletid. 

Samme arrangement kl. 10.00-12.oo

Tid 28. nov 2021 kl. 12:30 - 14:30
Sted Mosegaarden, Præstevej 3, Tulstrup, 3400 Hillerød
Pris 175,00
Pris ledsager 0
Forplejning Goddiebag
Tilmelding Senest 18. november 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.