Gin-smagning i Den Franske Vinhandel

 

Velkommen til en vidunderlig aften med ginsmagning i den historiske Franske Vinhandel.

Intim stemning i den hyggelige vinhandel

Vi inviterer hermed til en aften med smagning af 10 forskellige gins med masser af garniture; det kunne være forskellige citrusfrugter, æbler,  agurk eller andet sjovt vi møder, der kan også være friske og tørrede kryderurter/krydderier.

Du vil møde flere forskellige mixere som bl.a. forskellige tonics, gingerbeer og sodavand.

Vi vil skabe en aften med nogle gode historier, godt humør,  lidt tips og tricks samt spandevis af god stemning (den hjælper I lidt ned til).

Undervejs serverer vi lidt "dansk" tapas fra CASEUS, holder en lille pause hvor der er mulighed for at se kælderen, der blandt andet indeholder vores "skattekammer" og andre små kringlede rum :-)

Vi glæder os til en dejlig aften hvor vi skal smage nogen lækre gins, mens vi lærer lidt om de forskellige slags gin der findes.

Du får:

  • 3 timers ginsmagning
  • 10 forskellige gins med diverse mixers (tonics, gingerbeer, sodavand mv)
  • Introduktion til de forskellige gins
  • Let tapasanretning
  • Små, sjove fortællinger undervejs
  • Fordelsagtige priser på aftenens produkter

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. Prisen er 250 kr. pr. person

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Laura Valentin, mail2217 7830
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 15. sep 2023 kl. 18:00 - 21:30
Sted Den Franske Vinhandel, Skomagergade 3, 4000 Roskilde
Pris 250,00
Pris ledsager 250,00
Forplejning 10 forskellige gins og let tapasanretning
Tilmelding Senest 5. september 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.