Bliv klogere på din bil - køreteknisk kursus hos FDM

 

Kurset, Bliv klogere på din bil, varer tre timer og er perfekt til dig, der vil genopfriske køreteknikken eller lige har skiftet bil. Du kører nemlig i din egen bil, så du lærer din bils sikkerhedssystemer godt at kende.

Få individuelle tips og tricks

Vi starter med en grundig instruktion, og så er du klar til at teste dig selv på banen! Vores professionelle instruktører vejleder og instruerer dig under hele kurset. Du kører på banerne i ca. to timer og er i konstant radiokontakt med din instruktør, der kommer med individuelle råd og tips. Vi afrunder kurset med en grundig evaluering.

Vi spiser vores sandwich inden arrangementet starter og mødes derfor kl. 11:30.

Du er velkommen til at invitere 1 ledsager - I får begge billetten til 499 kr. stykket. Det er inklusiv en sandwich.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Laura Valentin, mail2217 7830
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 28. okt 2023 kl. 11:30 -28. okt 2013 kl. 15:00
Sted FDM Sjællandsringen, Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde
Pris 499,00
Pris ledsager 499,00
Forplejning Sandwich
Tilmelding Senest 15. oktober 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.