Julens fællessang og foredrag med Phillip Faber

 

Juleaften byder på et væld af traditioner – og en af de bedste er julesangene. Mød Phillip Faber til en unik aften om og med julens skønne sange og deres enestående historier. Kom i den helt rette julestemning, del glæden ved de smukke sange og syng julen ind med Phillip Faber på en helt speciel aften.

Juleaftens sange

Phillip Faber fortæller om nogle af de mest skattede danske julesange og deres fantastiske historier. Du bliver bl.a. klogere på, hvordan alle disse elskede sange opstod, og hvorfor vi stadig synger dem. Vidste du fx, at "Nu er det jul igen" blev sunget fra gård til gård allerede tilbage i 1600-tallet?

Vi synger julen ind

Det bliver en eksklusiv aften, hvor ikke alt er planlagt på forhånd. Et punkt på programmet er dog helt sikkert; fællessang. Vi skal sammen synge julen ind med danske julesange, så julestemningen for alvor breder sig.

Aftenens fortællinger tager udgangspunkt i Phillip Faber og Rikke Hyldgaards bog "Juleaftens sange", som kan købes i forbindelse med billetterne eller på selve aftenen. Der vil også være mulighed for at få signeret bøger efter arrangementet.

Vi spiser før arrangementet og mødes derfor kl. 18 i Roskilde Kongrescenter.

Billetten koster 250 kr. for medlemmer - men du er velkommen til at invitere 1 ledsager med til 300 kr.  - og så er der en sandwich og sodavand med i prisen. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Laura Valentin, mail2217 7830
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 4. dec 2023 kl. 18:00 - 21:00
Sted Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde
Pris 250,00
Pris ledsager 300,00
Forplejning Sandwich og sodavand.
Tilmelding Senest 27. november 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.