Eksklusiv premiere på James Bond

No time to die"

Kom og være med til den spændende premiere på James Bond 25 "No Time to Die"

Actionfilmen 'No Time to Die' (Bond 25) er den næste om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6. 

Bond er stoppet som aktiv agent, og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og spørger ham om hjælp. Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, armeret med farlig ny teknologi. 

Se filmtrailer

James Bond er baseret på forfatteren Ian Flemings spionromaner og er den 25. spionfilm i serien. Daniel Craig vender tilbage i den ikoniske rolle, for femte og sidste gang efter seneste optræden i Spectre.  Dansk-svenske David Dencik medvirker også i den kommende 007-film No Time To Die. Nyeste resume af 'No Time To Die', antyder at James Bond skal hjælpe sin gamle CIA-ven Felix Leiter med at befri en kidnappet videnskabsmand, Waldo - spillet af David Dencik.

Vi glæder os til en aften i dit og Bonds selskab.

Tid 30. sep 2021 kl. 19:00 - 23:00
Sted Kino Ro´s Torv Roskilde, Ro´s Torv 1, 4000 Roskilde
Pris 95,00
Pris ledsager 95,00
Forplejning Gufkupon (2,5l popcorn & 0,5l sodavand)
Tilmelding Senest 24. september 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.