Factory Experience hos Lakrids by Bülow

 

Kom med ind i maskineriet

Du vil opleve en guidet rundvisning på lakridsfabrikken og vil blandt andet smage den varme gourmetlakrids direkte fra båndet. Du vil også smage unikke varianter og se vores Creative Lab, hvor vi konstant udvikler og tester nye, spændende smagsvarianter. Desuden får du en goodie-bag med to lakridsprodukter á 295 g.

Hør den spændende historie

Johan Bülow kommer fra en familie af iværksættere og vidste altid, at han ville skabe noget særligt. Han kastede sin lidenskab på lakrids – en skandinavisk favorit, som han ikke følte blev værdsat nok, og fortjente at blive taget alvorligt. Han lagde timerne i det, lærte håndværket på den hårde måde, og i 2007 var han klar til at koge, rulle og skære sit allerførste produkt.

Kom med og hør hvordan rejsen tog fart. Du er velkommen til at tage en ledsager med. 

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Laura Valentin, mail,  2217 7830
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 3. nov 2022 kl. 18:45 - 21:00
Sted Lakrids by Bülow, Sydholmen 5, 2650 Hvidovre
Pris 175,00
Pris ledsager 175,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 1. november 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.