Nordøstsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

NielsAndersen.jpgHar du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Niels Andersen, tlf. 4053 9427 eller send hende en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


Oplev manipulationens psykologi med niels krøjgaard

Niels Krøjgaard starter denne aften 13. oktober, med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse.

Oplev Danmarks mest legendariske racerkørere - Kevin og Jan Magnussen

Tag med 4. november i Roskilde til et foredrag med to af de bedste racerkørere Danmark nogensinde har haft. For hvis der er en familie, der funkler på den danske motorsportshimmel, er det familien Magnussen fra Roskilde. 

Årsmøde med foredrag fra mikael kamber

Kom og hør et spændende foredrag om positiv psykologi og gode vaner sammen med en lækker 2-retters middag, når Business Danmark Nordøstsjælland inviterer til årsmøde 11. november i de smukke og historiske rammer på Prindsen i Roskilde.

en aften med phillip faber

Phillip Faber vil denne aften 16. november, øse ud af sin viden og dele sin glæde ved den danske sangskat med dig. Det bliver en eksklusiv aften, hvor ikke alt er planlagt på forhånd, og hvor fællessang og samtale vil skabe en helt speciel stemning. Kom med, når Phillip Faber sætter sig ved flyglet og i samtale med livsstilseksperten Anne Glad indtager scenen.

DRABSCHEFERNE KURT KRAGH & OVE DAHL

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. Tag med 9. december 2021 og hør Kragh og Dahl dele detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne.