Nordøstsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

NielsAndersen.jpgHar du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Niels Andersen, tlf. 4053 9427 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


golfmatch 2022

Årets golfmatch er åben for tilmeldinger, og de 3 indledende runder spilles i Køge, Fredericia og Hobro. Der er flotte præmier på højkant, og det hele kulminerer i august med en finale i Kolding.

vig festival

Tag med Business Danmarks tre sjællandske afdelinger til Vig Festival 9. juli, når 25 års jubilæet skal fejres. Vi kommer til at se, hvordan det hele funger, fra maskinrummet - vi skal blandt andet rundt i alle kroge og baglokaler samt få historien om hvordan det hele startede. Herefter er der mad og god musik natten lang.

inspirerende aften med biolog og rockmusiker

Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow deler Johan Olsen ud af fortællinger og fakta om LYSETs anatomi og historie. Det hele krydres med spændende eksperimenter, en bemærkelsesværdig assistent samt anekdoter fra eget liv og verdens- og videnskabshistorien 30. august i Roskilde Kongrescenter. 

oplev mikkel behas fortællinger

I dette helt nye fascinerende foredrag tager Mikkel Beha dig med ud på hele sit livs rejse. Mikkel medbringer et overflødighedshorn af billeder, film - og lydklip, der aldrig har været vist før. Tag med 3. oktober på en fantastisk rejse med Beha.