Nordøstsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig
Caroline Hagen, tlf. 5362 6561. eller send hende en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


  
 

EKSKLUSIV RUNDVISNING I KØBENHAVNS LUFTHAVN

Nu har du en helt unik mulighed for at komme bag om, hos en af Danmarks største arbejdspladser, når Business Danmark inviterer indenfor til en guidet rundtur hos København Lufthavn 28. marts.

MÆRsk tårnet - rundvisning i det 75 meter høje kobbertårn

Kom med 25. april på rundvisning i det nye Mærks Tårn. Det blev indviet i januar 2017 med ultramoderne faciliteter og markerede et helt nyt kapitel for den sundhedsvidenskabelige forskning i Danmark. Oplev bl.a. Københavns længste gangbro og se byens måske bedste udsigt.

Zoolgisk have - en aften i dyrenes tegN

Kunne du tænke dig at få et unikt indblik i, hvad der foregår i Zoo København bag kulisserne? Så har du nu muligheden for at høre, hvad en dyrlæge og en biolog arbejder med, når vi inviterer dig til en aften i Zoo i København 20. maj.

Kom tæt på Jan Magnussen - Le Mans special

Hør 4. juni Jan Magnussen fortælle om sin egen spændende historie om 30 års motorsportskarriere på topplan. Foredraget afholdes ugen inden det store 24-timersløb på Le Mans. Derfor giver Jan Magnussen også et aktuelt indblik i årets forberedelser til sæsonens højdepunkt - med mulighed for at stille spørgsmål.

Golfmatch 2019

Grib chancen for at vinde hovedpræmien til en værdi af 25.000 kr. Deltag i Business Danmarks golfmatchen, der afholdes på Midtsjælland, i Varde og i Randers.