Vingårdsbesøg med smagning og tapas

 

Stemningsfyldt vinsmagning i vingårdens orangeri

Kom med på vingårdsvandring på Guldbæk Vingård, og få en levende fortælling om dyrkning af vin i koldt klima. Vi bliver klogere på årets gang i vinmarkerne og vineriet, samt udfordringerne med at dyrke vin på vores breddegrad. Herefter sætter vi os til rette i orangeriet, deres flotte unikke glashus, hvor smagssansen forkæles med smagning af Guldbæk Vingårds vine til lækker tilpasset menu.

En oplevelse med vin og tapas

Vi spiser i orangeriet, hvor smagssanserne skal forkæles med 4-5 vinsmagninger og hertil serveres der tapas. Tapas er tilpasset vinene og indebærer specialiteter fra lokalområdet afhængig af sæsonråvarer. Det kunne være hjemmerøget laks, lammekød, tørret skinke med tilbehør samt hjemmedyrket grøntsager og spændende brød, efterfulgt af en lille dessert.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med, og nyde en aften i fantastiske omgivelser. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Terp, mail, 54342848
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 1. sep 2022 kl. 17:15 - 20:30
Sted Guldbæk Vingård, Ærtebjergvej 40b, Guldbæk, 9230 Svenstrup J
Pris 295,00
Pris ledsager 295,00
Forplejning Vin og tapas
Tilmelding Senest 24. august 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.