Oplev Nikolaj Jacobsen live i Musikkens Hus

 

Vejen til succes

Gennem hele sin barndom og opvækst havde han hørt om det danske VM-sølv i 1967, men nåede ikke selv i nærheden af VM-medaljer i den aktive karriere, han måtte indstille på grund af skader.

Siden gik han trænervejen, og så lykkedes alt for Nikolaj Jacobsen, der har indskrevet sig på de allerforreste sider i dansk og international håndboldhistorie med foreløbig to gange VM-guld og en OL-sølvmedalje på cv’et.

Verdens bedste

Kom helt tæt på Nikolaj Jacobsen, hvor landstræneren blandt andet fortæller om de menneskelige tricks, han benytter for at få sine spillere til at yde mere og bedre, end de selv troede var muligt.

Med masser af underholdende anekdoter forklarer Nikolaj Jacobsen, hvordan han flere gange har taget hårde opgør med det eksisterende, fordi der altid er andre veje at gå end de konventionelle.

Nikolaj ved langtfra altid bedre – men han ved, hvad der fungerer for ham, når han skal få en samling individualister til at fungere som en homogen enhed. Og det er derfor - han er Verdens Bedste Nikolaj.

Du er velkommen til at tage 1 ledsager med. Billetter udleveres i forhal v/hovedindgangen m/fjorden, fra kl. 18.15 - 18.50.

Du sparer 24% - både på din og ledsageres billetter, når du køber igennem Business Danmark, og så er der en sodavand/øl/glas vin med i prisen. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Terp, mail, 2922 1810
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 2. mar 2022 kl. 18:50 - 21:00
Sted Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg
Pris 250,00
Pris ledsager 250,00
Forplejning 1 vand/sodavand/øl eller et glas vin
Tilmelding Senest 23. februar 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.