Styrk dit personlige brand på Instagram, Facebook og LinkedIn

Lær hvordan du styrker din personlige branding og fremtidige karrieremuligheder

Det handler hverken om at ”reklamere” for din arbejdsgiver eller om at smide endeløse katte og madbilleder op. Det handler om dig og din fremtid som et aktiv på arbejdsmarkedet.

LinkedIn, Facebook, Instagram? Hvordan bruger du disse medier målrettet og sørger for at du altid er en attraktiv og synlig profil for både din nuværende arbejdsgiver og den næste?

Det handler om at skabe de gode historier om dig, dine kompetencer, din passion for at flytte salg og tiltrække kunder.

  • Skal du være på alle tre medier?
  • Skal du lave samme slags historier på de tre medier?
  • Gør du noget i dag, som fortæller en ”forkert” historie eller ingen historie?

Få svarene denne aften og lær også hvad du skal dele hvor og i hvilken form.

Aftenen bliver en god blanding af vidensoplæg og workshops, så du kommer hjem med både appetit og motivation til at arbejde videre med dig selv og dit brand på en ny og målrettet måde.

Du får ”hånden på rattet” og finder ud af, hvordan du løbende ”sætter i banken”, så du kan hive den store gevinst ud den dag, hvor du har brug for det.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage – alle kan være med.

Oplægsholder og underviser: Janne Schmidt Nielsen, Den Skaeve Vinkel. Selvstændig rådgiver og inspirator indenfor sociale medier siden 2010.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Karin Terpmail2922 1810
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.
Tid 20. okt 2020 kl. 17:30 - 20:30
Sted Hotel Kompas, Østerbro 27, 9000 Aalborg
Pris 150,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning Sandwich og 1 vand/sodavand eller øl, kaffe & the
Tilmelding Senest 1. oktober 2020