Rundvisning & Ølsmagning på Søgaards Bryghus

 

Bliv klogere på øl-brygningens kunst

Søgaards Bryghus åbner fredag 3. juni kl. 17:00 døren til deres bryggeri for Business Danmark, og giver en guidet rundvisning i øl-brygningens kunst.

Vi får en tur rundt i bryggeriet og får historien om de forskellige øl typer, samt meget mere om fremstilling af øl og traditionerne på Bryghuset. Derudover er der 3 stk. 20 cl smagsprøver, af deres eget bryg, så vi ikke tørrer ind på turen.

Efter rundvisningen serveres der en ”Bryggerens” burger inklusiv 1 stk. tilhørende øl/vin eller vand.

Du er velkommen til at tage en ledsager med. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Morten Dahl, mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Om Søgaards Bryghus

Kom med os i Bryggeriet og følg humleduften, der spreder sig. Det første du ser ved indgangen til Søgaards Bryghus er de to kobberkedler, samt vort destilleri, som er tilføjet huset i 2019. Alt sammen er det en integreret del af restauranten og man kan følge arbejdet gennem glasruderne. Man kan også ved selvsyn komme på en guidet tur i kælderen, i bryggeriet. Og der får man forklaringen om produktionen og øllets forunderlige verden.
Alt øl serveret i huset er af egen produktion, og bliver brygget her i huset.

Tid 3. jun 2022 kl. 16:50 - 20:00
Sted Søgaards Bryghus Aalborg, C.W. Obels Plads 1A, 9000 Aalborg
Pris 250,00
Pris ledsager 250,00
Forplejning Store Claus - Inkl. Bryggerens Burger m/fritter & mayo - samt valgfri 0,4 L. øl/ sodavand eller glas vin.
Tilmelding Senest 22. maj 2022
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.