Naturvandring på Egholm

 

Naturvandring og spisning på restaurent Kronborg

Kom med til en forrygende sensommerdag, hvor vi skal på opdagelse på Egholm med efterfølgende spisning på restaurent Kronborg. Efter naturvandringen vil der blive serveret stegt flæsk med persille sauce, kartofler og rødbeder. Til dessert vil der være Ta' selv isbar. 

Vi spiser cirka kl. 18.30, og du er velkommen til at tage op til 2 ledsagere med. Vi mødes ved færgelejet på Aalborgsiden. 

Om Egholm

Øen dækker i dag 605 hektar, hvoraf langt størstedelen er opdyrket som agerland, men også naturtyper som strandenge, udyrkede arealer og skove udgør en væsentlig del af den storslåede natur, der findes på Egholm. Et helt unikt plante- og fugleliv knytter sig til disse områder. 

På Egholm bor der i dag cirka 50 mennesker. Tidligere arbejdede de fleste ved landbruget, men i dag er mange pendlere.

Egholm er forbundet med Aalborg via en færgeforbindelse med en overfartstid på cirka 5 minutter. Hvert år gæstes øen af op mod 100.000 borgere og turister i Aalborg Kommune.  

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Terp, mail, 54342848
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 14. sep 2022 kl. 16:45 - 20:00
Sted Egholm og Rest. Kronborg, Færgelejet på Aalborg siden, Egholm Færgevej 11, 9000 Aalborg
Pris 125,00
Pris ledsager 125,00
Forplejning Stegt Flæsk med Persille Sauce, Kartofler og Rødbede. Efter fulgt af Ta´Selv isb ar. Drikkevarer for egen regning.
Tilmelding Senest 5. september 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.