Legendernes Aften

Fra Danish Dynamite til EM-hjemmebane i 2021

Kom og vær med på 4 RÆKKE til en uforglemmelig hyldest aften af dansk landholdsfodbold, når Danmarks mest kendte fodboldkommentator Flemming Toft, tager Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år,  Allan Poulsen igennem fire årtier med det danske fodboldlandshold.

Historien om det danske fodboldlandshold er også historien om en fantastisk udvikling fra de glade amatørdage i 1970érne, over til Danish Dynamite under Sepp Piontek. Det vanvittige Europamesterskab i 1992 og tre slutrunder efter årtusindskiftet frem til den succesfulde kvalifikation til EM-slutrunden i København, som bliver spillet på hjemmebane denne sommer 2021.

Røverhistorier, du aldrig har hørt før

Alle tre fodboldspillere har været med til flere slutrunder for Danmark og opnået flotte resultater. Vi hylder de store øjeblikke - kampene og sejrene, der gav gåsehud, og målene, redningerne og afbrænderne, der sidder printet ind i vores hukommelse. Hovedpersonerne vil åbne deres personlige landsholdsskattekammer og tage publikum med 'behind the scenes' i omklædningsrummet og i træningslejrene samt dele ud af gode røverhistorier, som aldrig har været fortalt.

Glæd dig til en hyldest aften i rødt og hvidt.


Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Mødested i Musikkens hus i forhallen ved hovedindgangen. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Terpmail29221810
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 18. okt 2021 kl. 18:40 - 22:00
Sted Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg
Pris 299,00
Pris ledsager 299,00
Forplejning
Tilmelding Senest 4. oktober 2021
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.