Kvindeaften ved By Schøn

 

En hyggelig aften ved By Schøn

Kom med til en fantastisk, intim aften, hvor vi starter med en sandwich og et glas bobler. Derefter vil Lone fra By Schøn fortælle os om efterårets tendenser indenfor mode og give tips og tricks til make up og cremer. Derefter har vi butikken for os selv til shopping. Vi går som minimum hjem med en lækker goodiebag.

Du er velkommen til at tage op til 2 ledsagere med - og prisen inkluderer både sandwich, bobler og en goodiebag.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Else-Marie Christensen, mail, 29216475
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 11. okt 2022 kl. 18:00 - 20:30
Sted By Schøn, Nibevej 15, 9200 Aalborg
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Sandwich og Bobler
Tilmelding Senest 30. september 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.