Juletur og buffet på Rold Storkro

Tag familien med på juletur

Traditionen tro, kan du tage familien under armen til en tur i den skønne Rold Skov og med efterfølgende buffet på Rold Storkro. 

Der vil være julebuffet på kroen, og god mulighed for at hygge sig med familien og hinanden.

Du er velkommen til at tage op til 5 personer med.  Ved tilmelding bedes du skrive i navnefeltet, hvis det er et barn der deltager.

Vi glæder os meget til at se jer til startskuddet på den søde juletid. 

Prisen er inklusiv julebuffet - drikkevarer er for egen regning. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Wickie Wiedmail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 28. nov 2021 kl. 10:30 - 15:00
Sted Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping
Pris 160,00
Pris ledsager 160,00
Forplejning Julebuffet inkl. og drikkevarer for egen regning
Tilmelding Senest 27. oktober 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.