Dansk Ginsmagning med Tapas

Ginsmagning og Tapas i hyggelige omgivelser

Kom og oplev en ginsmagning, hvor du får lov at smage og opdage mangfoldigheden i DANSKE gin. Hvor stammer ginen fra, og hvilke botanicals bliver der brugt? Smagningen kommer til at foregå i tre trin. Første trin smager vi på ginen rent, så smager vi den med tonic, for at slutte af med at tilføje forskellige arter af garnish, f.eks appelsin, rosmarin, citron, ingefær osv. Det giver et fantastisk indblik i, hvordan man kan lege med smag i gin.

Du er velkommen til at tage 2 ledsagere med.

Mødested ved Vinspecialisten Aalborg.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Terpmail29221810
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 9. sep 2021 kl. 17:50 - 20:30
Sted Vinspecialisten Aalborg A/S, Vingårdsgade 13-15, 9000 Aalborg
Pris 185,00
Pris ledsager 185,00
Forplejning Portionsanrettet Tapastallerken med forskellige spændende specialiteter & oste, serveres sammen med udsøg brød.
Tilmelding Senest 30. august 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.