Kom bag om Forbrydelsen


Få deltajerne om danske drabssager

Et skræmmende indblik ind i psykopaters sind, tanker og adfærd. I dette medrivende foredrag vil journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen tage jer med ind i dømte psykopaters sind. Igennem Sebastians undersøgelser af sagerne og samtaler med gerningsmænd, personer tæt på gerningsmændene og pårørende til ofrene, vil han fortælle de gruopvækkende historier bag nogle af nyere tids værste danske kriminalsager og give et enestående indblik i forbryderens sind.

Mennesket bag monstret

Sebastian Richelsen dykker ned i forbryderens liv for at undersøge hvornår mennesket blev til monstret og hvorfor. Hvem er han og hvordan er ondskaben opstået hos denne person. Sebastian vil vise mønstre og undersøge hvornår det gik galt i gerningsmændenes liv.

Nyeste teorier og reflektion

Sebastian har oparbejdet sig en stor viden indenfor området og tager pulsen på de nyeste teorier og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som:

  • Hvem er forbryderen og hvor kommer ondskaben fra?
  • Hvad adskiller forbryderne og hvad driver dem?
  • Hvordan efterforsker dansk politi disse gruopvækkende sager?

Du er velkommen til at tage en ledsager med - og I får begge billetten til bare 165 kr. stykket. Billetterne udleveres ved Hovedindgangen mod Vandet.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Terpmail,  5434 2848
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, 
mail,  3374 0200

Om Sebatian

Sebastian arbejdede i politiet i 10 år, hvor han ved siden af arbejdet læste til journalist. Han har siden arbejdet med true crime på flere forskellige platforme. Udover at være vært på en række tv-programmer primært omhandlende seriemordere, har Sebastian været medvært på Radio24syv programmet Politiradio. Sammen med komiker Anders Grau laver han seriemorder-podcasten ”Myrdet… af Richelsen og Grau”. Seneste er han dykket ned i Amagermandens liv og forbrydelser i podcasten Den Danske Seriemorder, som også er udgivet som bog, samt i tv-dokumentaren ”Amagermanden”.

Tid 17. jan 2023 kl. 18:45 - 21:00
Sted Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg
Pris 165,00
Pris ledsager 165,00
Forplejning
Tilmelding Senest 9. december 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.