Eksklusiv forpremiere på Top Gun 2: Maverick

Eksklusiv forpremiere i Frederikshavns nye topmoderne biograf

En oplevelse i muligvis Danmarks flotteste biograf, hvor man sidder i verdens bedste biografstole og nyder filmen med fuld smæk på deres store DOLBY ATMOS lydanlæg.

Om filmen Top Gun 2: Maverick

Efter over 30 års tjeneste som en af Flådens bedste piloter befinder Pete ”Maverick” Mitchell sig præcis, hvor han hører til: Han presser sig til sin yderste grænse som vovemodig testpilot og undgår med held de forfremmelser, der ville betyde, at han skulle blive på jorden.

Da han pludselig ender som instruktør for en gruppe unge Top Gun piloter, står han ansigt til ansigt med løjtnant Bradley Bradshaw med øgenavnet ”Rooster”. Han er søn af Mavericks gamle ven radarsporingss-officer løjtnant Nick Bradshaw, bedre kendt som ”Goose”.

Stillet over for en usikker fremtid og konfronteret med fortidens spøgelser bliver Maverick tvunget til at se sin egen dybeste frygt i øjnene, hvilket kulminerer i en mission, som kræver det ultimative offer af dem, der bliver udvalgt til at udføre den. Se traileren her.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Tid 25. maj 2022 kl. 20:00 - 22:30
Sted Palads Teatret, Ørnevej 6A, 9900 Frederikshavn
Pris 60,00
Pris ledsager 60,00
Forplejning Nej
Tilmelding Senest 22. maj 2022
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.