
Fra kakao til chokolade
Med udvalgte råvarer af fineste kvalitet er det muligt at producere mange forskellige slags chokolader og med smagssammensætninger, som rækker langt ud over de traditionelle lyse og mørke chokolader. Hos Aalborg Chokolade er det eksklusivt dansk håndværk, som kendetegner den håndlavede chokolade, som kan købes der. Chokolade, trøffelkugler, petit four, praliner, marcipan og meget mere bliver fremstillet efter egne opskrifter, som er gået i arv helt tilbage fra 1934, fra et af Aalborgs fineste konditorier. Der en verden til forskel i smagen fra almindelig, billig chokolade til Aalborg Chokolades produkter af høj kvalitet.
Lav din egen chokolade
Deltag i en workshop, hvor du med professionel guide får lov at producere din helt egen chokolade med overtræk, pynt og dekorationer. Du vil få ca. 3 æsker chokolade med hjem... med mindre, naturligvis, at du når at spise dem på stedet, fordi du simpelthen ikke kan lade være.
Du er velkommen til at tage en ledsager med. Det koster 255 kr. stykket, og så er der øl, vand, kaffe og chokolade under hele kurset.
Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Karin Terp, mail, 5434 2848
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail, 3374 0200