Chokoladekursus hos Aalborg Chokoladen


Fra kakao til chokolade

Med udvalgte råvarer af fineste kvalitet er det muligt at producere mange forskellige slags chokolader og med smagssammensætninger, som rækker langt ud over de traditionelle lyse og mørke chokolader. Hos Aalborg Chokolade er det eksklusivt dansk håndværk, som kendetegner den håndlavede chokolade, som kan købes der. Chokolade, trøffelkugler, petit four, praliner, marcipan og meget mere bliver fremstillet efter egne opskrifter, som er gået i arv helt tilbage fra 1934, fra et af Aalborgs fineste konditorier. Der en verden til forskel i smagen fra almindelig, billig chokolade til Aalborg Chokolades produkter af høj kvalitet.

Lav din egen chokolade

Deltag i en workshop, hvor du med professionel guide får lov at producere din helt egen chokolade med overtræk, pynt og dekorationer. Du vil få ca. 3 æsker chokolade med hjem... med mindre, naturligvis, at du når at spise dem på stedet, fordi du simpelthen ikke kan lade være.

Du er velkommen til at tage en ledsager med. Det koster 255 kr. stykket, og så er der øl, vand, kaffe og chokolade under hele kurset. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Terpmail,  5434 2848
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, 
mail,  3374 0200

Tid 12. sep 2023 kl. 17:45 - 20:00
Sted Aalborg Chokoladen, Troensevej 4M, 9220 Aalborg Ø
Pris 255,00
Pris ledsager 255,00
Forplejning Øl, vand, kaffe og chokolade under hele kurset.
Tilmelding Senest 28. august 2023
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.