Byvandring i Nørresundby med frokost på Victors

Kom med og se Solsidens Seværdigheder og nyd en frokost på Victors Madhus


Kender du Nørresundby? Selvom byen ligger ved Aalborg lige på den anden side af Limfjorden, så er Nørresundby ikke bare ”Aalborg Nord”. Byen er tidligere købstad med sin helt egen selvfølelse, identitet og historie. Indtil Kommunesammenlægningen i 1970, hvor Nørresundby blev lagt ind under Aalborg Kommune, havde byen sin egen borgmester, byråd, politistation og så videre.

I Skanseparken kan publikum blandt andet nyde den smukke udsigt, mens museumsguiden fortæller om Skansens historie i krig og fred. Der gøres også holdt ved Hotel Royal – det flotte hvide palæ ved den nuværende Limfjordsbro. Under 1. verdenskrig var stedet kendt for fest og farverige revyer. Hotel Royal var også stedet, hvor en gruppe hestehandlere satte ild til cirkusdirektør Bech-Olsens høje hat. Den og mange andre historier kan publikum høre på denne byvandring.

Du og ledsager inviteres til en hyggelig formiddag med byvandring i Nørresundby. Vi tager på gåben rundt og ser de forskellige seværdigheder solsiden byder på. 

Herefter er der frokost på Victors madhus, hvor der serveres 2 stk. smørrebrød og 1 øl/ vand pr. deltager. 

Medlemmer er velkomne til at tage 1 ledsager med. 

Vi glæder os meget til at se jer til en hyggeligt tur. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Else-Marie Christensen, mail, 2921 6475
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 13. feb 2022 kl. 10:00 - 13:00
Sted Nørresundby, Nørresundby Torv, 9400 Nørresundby
Pris 150,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning 2. stk Smørrebrød og 1 Øl/Vand
Tilmelding Senest 4. februar 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.