Årsmøde: Oplev Mads Steffensen på hjemmebane

 

Årsmøde med middag og foredrag fra Mads Steffensen

I år har vi fornøjelsen af at byde velkommen til et spændende foredrag med Mads Steffensen. Vi byder desuden på Comwells Aften buffet med 1 øl/vand, når Business Danmark Nordjylland inviterer til årsmøde 28. oktober i de hyggelige omgivelser på Comwell Hvide Hus Aalborg.  

Mads Steffensen i lokale omgivelser

Mads Steffensen fortæller om, hvorfor han forlod moderskibet DR og nogle af landets største programmer, for i stedet at lave podcasten Mads og A-holdet på den noget mindre platform "Podimo". Mads vil tage dig med på en minderig tur gennem Mads & Monopolets 17-årige historie, og fortæller historierne bag nogle af de bedste, mest rørende og sjoveste dilemmaer. Mads & Monopolet blev landets største radioprogrammed over en million lyttere. Der var højt til loftet, og der blev skudt til højre og venstre - og mest efter Preben. Hør historierne om panelet, dilemmer der har sat sig fast, og om hvorfor programmet fik fat i folket. Mads er fra Aalborg, og det var ikke planen, at han skulle havne i hverken TV eller radio. Men af vildveje og omveje, og en lille tilfældighed gik det sådan. Få historien om hvordan en noget ufokuseret festpapegøje fra Jomfru Ane Gade endte med at blive en dedikeret og populær studievært på DR. Som vært på livsstilsprogrammet "Kender du Typen?" har han været rundt om i Danmark sammen med den dygtige Anne Glad og ham den anden ekspert. Hør historierne om, hvad der skete, når kameraet var slukket. 

Afstemning til afdelingsbestyrelsen 

Du får mulighed for at netværke med kollegae, høre nyt fra Business Danmark, og deltage i valg til afdelingsbestyrelsen. OBS! I år vil afstemningen ske elektronisk og medlemmer med stemmeret skal anvende smartphone med QR-kode læser eller indtaste en webadresse på sin smartphone for at få adgang til afstemningen.

Program til Årsmødet: 
17.00: Årsmøde dørene åbnes
17.30: Mødestart
Efterfølgende Spisning og underholdning ved Mads Steffensen
21.00: Forventet afslutning

Dagsorden

  1. Valg af dirigent
  2. Formandens beretning
  3. Indkomne forslag
  4. Valg af bestyrelse og suppleanter
  5. Afdelingens aktiviteter i det kommende år
  6. Andre sager

Har du et forslag, som skal til afstemning, skal du sende det til formanden senest 21 dage før årsmødet.

Vi glæder os til en hyggelig aften sammen med vores medlemmer på Comwell Hvide Hus Aalborg. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Kenneth Bjerregard, mail4020 2258
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 28. okt 2021 kl. 17:30 - 21:00
Sted Comwell Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg
Pris 0
Forplejning Lækker Aften buffet med 1 vand/øl
Tilmelding Senest 26. oktober 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.