Nordjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål til arrangementer i Business Danmark Nordjylland, kan du kontakte eventkoordinator Karin Terp pr. mail eller på tlf. 5434 2848. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


Oplev kornets hus til pizzaaften

Du får chancen for at komme med til at opleve Kornets Hus - til en hyggelig aften, hvor du får opskriften på verdens bedste pizza guidet af Kornets Hus formidlere. Det er 26. april kl. 17-21 i Hjørring. 

Eksklusiv rundvisning i atombunkeren

Kom med på en guidet tur rundt i det nyåbnede museum i Rold Skov, og vi har sikret billetter til en fantastisk guidet rundtur. Herefter spiser vi smørrebrød serveret i kantinen i bunkeren, i stil med det, der ville blive serveret for bunkerens beboere. Det er 6. maj - så skynd dig at sikre billetter. 

kvindeaften ved by schøn

24. maj har du muligheden for at shoppe helt eksklusivt. Vi starter med sandwich og bobler - inden Lone fra butikken viser alle sommerens trends og tendenser. Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. 

chokoladekursus hos aalborg chokoladen

Deltag i en workshop, hvor du med professionel guide får lov at producere din helt egen chokolade med overtræk, pynt og dekorationer. Du vil få ca. 3 æsker chokolade med hjem... med mindre, naturligvis, at du når at spise dem på stedet, fordi du simpelthen ikke kan lade være. Det er 12. september i Aalborg. 

Golfmatchen 2023

Så er det igen tid til at svinge golfkøllerne rundt om i Danmark. Business Danmarks Golfmatch inviterer til indledende runder i Jylland, hvor vi skal besøge Hobro Golfklub lørdag 29. april og Vejen Golfklub lørdag 13. maj.