Nordjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål til arrangementer i Business Danmark Nordjylland, kan du kontakte eventkoordinator Karin Terp pr. mail eller på tlf. 2922 1810. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


ser du månen, Daniel?

Hør Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertig og med rystende detaljer om sit 13 mdr. lange fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. 11. oktober giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

lEGENDERNES AFTEN 

Kom til en uforglemmelig hyldestaften af dansk landsholdsfodbold 18. oktober, når Danmarks mest kendte fodboldkommentator Flemming Toft, tager Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år, Allan Poulsen, med igennem fire årtier med det danske fodboldlandshold.

Årsmøde: Oplev Mads Steffensen 

I år har vi fornøjelsen af at byde velkommen til et spændende foredrag med Mads Steffensen. Vi byder desuden på Comwells Aften buffet med 1 øl/vand, når Business Danmark Nordjylland inviterer til årsmøde 28. oktober i de hyggelige omgivelser på Comwell Hvide Hus Aalborg.