Nordjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål til arrangementer i Business Danmark Nordjylland, kan du kontakte eventkoordinator Karin Terp pr. mail eller på tlf. 5434 2848. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


golfmatch 2022

Årets golfmatch er åben for tilmeldinger, og de 3 indledende runder spilles i Køge, Fredericia og Hobro. Der er flotte præmier på højkant, og det hele kulminerer i august med en finale i Kolding.

vingårdsbesøg med tapas og smagning
Kom med på vingårdsvandring på Guldbæk Vingård 1. september, og få en levende fortælling om dyrkning af vin i koldt klima. Herefter sætter vi os til rette i orangeriet, deres flotte unikke glashus, hvor smagssansen forkæles med smagning af Guldbæk Vingårds vine til lækker tilpasset menu.

Naturvandring på egholm og middag på restaurent kronborg
Kom med til en forrygende sensommerdag 14. september, hvor vi skal på opdagelse på Egholm med efterfølgende spisning på restaurent Kronborg. 

Kvindeaften ved by schøn
Kom med til en fantastisk intim aften 11. oktober, hvor vi starter med en sandwich og et glas bobler. Derefter vil Lone fra By Schøn fortælle os om efterårets tendenser indenfor mode og give tips og tricks til make up og cremer. Derefter har vi butikken for os selv til shopping. Vi går som minimum hjem med en lækker goodiebag.