Nordjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål til arrangementer i Business Danmark Nordjylland, kan du kontakte eventkoordinator Karin Terp pr. mail eller på tlf. 5434 2848. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


JULETUR OG BUFFET PÅ rold storkro

Traditionen tro, kan du tage familien under armen til en tur i den skønne Rold Skov og med efterfølgende buffet på Rold Storkro. Der vil være julebuffet på kroen, og god mulighed for at hygge sig med familien og hinanden. Du er velkommen til at tage 5 ledsagere med 27. november. 

Kom bag om forbrydelserne

I dette medrivende foredrag vil journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen tage jer med ind i dømte psykopaters sind. Igennem Sebastians undersøgelser af sagerne og samtaler med gerningsmænd, personer tæt på gerningsmændene og pårørende til ofrene, vil han fortælle de gruopvækkende historier bag nogle af nyere tids værste danske kriminalsager og give et enestående indblik i forbryderens sind 17. januar i Musikkens Hus.

daniel rye - vejen tilbage

Sad du også på kanten af stolen, da du hørte Daniel Ryes både forfærdelige og gribende fortælling om sit fangenskab hos Islamisk Stat i Syrien? Du kan 27. februar opleve Daniel fortælle afslutningen på sin historie - og om at kæmpe sig fra kanten af mørket tilbage til livet!

chokoladekursus hos aalborg chokoladen

Deltag i en workshop, hvor du med professionel guide får lov at producere din helt egen chokolade med overtræk, pynt og dekorationer. Du vil få ca. 3 æsker chokolade med hjem... med mindre, naturligvis, at du når at spise dem på stedet, fordi du simpelthen ikke kan lade være. Det er 12. september i Aalborg.