Morgendagens værdiskabende salg

Alt for mange virksomheder og deres sælgere har alt for lidt fokus på kunderne og går dermed glip af vækstmuligheder. Ny forskning viser, at danske virksomheder i langt højere grad kan forløse deres fulde vækstpotentiale ved at arbejde mere strategisk og professionelt med deres salg – og have øget fokus på værdiskabelse.

Det er hovedkonklusionen i det banebrydende nye forskningsprojekt ”Morgendagens salg”, som har identificeret optimeringsmuligheder for hvordan danske B2B virksomheder  styrker deres salg og dermed opnår større vækst. Konkret har forskningen identificeret 7udfordringer og som modsvar formuleret 7 salgsdyder, som kan imødegå udfordringerne. Og øget kundeorientering med større fokus på kunderne skal kunne se tydeligere forskel på en virksomhed og dens konkurrenter, så der nemmere opnås betaling for værdiskabelsen, er et helt centralt element i løsningen.

Deltag på dette webinar og få dybere indsigt i:

  • Hvorfor er værdi så vigtigt i salg og hvordan skabes og kommunikeres det?
  • Hvordan øges kundeorienteringen så kunderne tydeligere ser og værdsætter forskellen mellem os og vore konkurrenter?
  • Hvilke er de 7 konkrete salgsdyder fra forskningsprojektet og hvordan implementeres de?
  • Hvordan kommer man i gang med at indføre de nye vaner allerede nu?

Det er gratis - sådan deltager du

Mandag 30. marts kl. 09.00-10.00
Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. Du vil modtage en bekræftelsesmail med link til webinaret efter tilmelding. Webinaret udbydes af IBA Kolding.

Læs mere og tilmeld dig her