Rundvisning hos Stauning Whisky

 

Bliv klogere på fremstillingen af whisky

Tag med Business Danmark til et lille destilleri langt mod vest, der med tiden har vokset sig stort og fået alles næser til at dreje sig mod duften af malt.

Kom med på opdagelse og rejsen gennem Staunings whiskyfremstilling. Hør historien om deres eventyr, og kom helt tæt på hvert trin i produktionen. Fra gulvmaltningen af det danske byg og rug til destillering i de 24 kobber pot stills. Imens kan du nyde den smukke arkitektur i det nye destilleri, hvor der er lagt vægt på både sjæl og åbenhed.

Slut oplevelsen af med at smage tre forskellige slags whisky. En unik oplevelse for alle sanser, hvor du kan se, føle, lugte og smage.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. 

Du får:

  • 2 timers rundvisning hos Stauning Whisky
  • Historier om Stauning Whisky
  • Rundvisning i produktionen – fra maltning til destillering
  • Lær om fadlagringens betydning for smagen
  • Smagning af 3 forskellige whiskyer

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Katrine Nikolajsen mail, 29862028
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 25. aug 2022 kl. 19:00 - 21:00
Sted Stauning Whisky, Stauningvej 38, 6900 Skjern
Pris 0
Pris ledsager 125,00
Forplejning Smagsprøve på 3 forskellige slags Whisky
Tilmelding Senest 11. august 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.